Aarschot pakt uit met nieuwe cadeaubonnen en geeft ze extra koopkracht

Aarschotse cadeaubonnen
Wie niet weet wat te kopen als geschenk voor iemand, kan vanaf nu weer cadeaubonnen van de stad Aarschot aanschaffen. Je kan met deze bonnen al bij meer dan 200 Aarschotse handelaars terecht.

De stad Aarschot heeft haar cadeaubon in een nieuw jasje gestopt. “Je herinnert je misschien wel de waardebon ter waarde van €10. Elke Aarschottenaar kreeg er zo een tijdens de coronacrisis. Die €10 konden ze besteden in een van de deelnemende handels- en horecazaken in Aarschot”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten (Open VLD). “De nieuwe Aarschotse cadeaubon werkt volgens datzelfde principe en ziet er ook hetzelfde uit. De oude cadeaubonnen in bankkaartformaat blijven geldig tot en met 31 december 2021.”

Tal van mogelijkheden

“Dezelfde handels- en horecazaken die deelnamen aan het project met de waardebon, nemen nu opnieuw deel. Dat zijn er meer dan 200. En die lijst kan nog uitbreiden”, gaat schepen van Lokale Economie Bert Van der Auwera verder. “Een paar nieuwe schoenen kopen? Je partner in de bloemetjes zetten? Of liever iets lekkers drinken op een terrasje? Het kan allemaal met deze bon. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Hoe de bon aankopen?

De bon aankopen kan zowel in persoon als digitaal. Je kan de cadeaubon komen kopen aan het onthaal van het stadhuis tijdens de openingsuren. Wil je dit via digitale weg, dan kan je terecht op de webshop: www.cirklo-light.com/products/aarschot. Je kan kiezen uit drie verschillende bonnen: die van €5, die van €10 en die van €25. Je kan ook verschillende bonnen tegelijk aankopen om zo een bedrag naar keuze weg te schenken.

Heb je een bon gekregen? Dan is het goed om te weten dat je het bedrag niet in één keer hoeft te spenderen. Je kan met eenzelfde bon dus gerust iets gaan drinken én ergens anders een ijsje gaan eten.

Spetterende actie

Om de nieuwe Aarschotse cadeaubon in de kijker te zetten, zorgt de stad meteen voor een spetterende actie. Koop een bon van 25 euro en krijg er 5 euro gratis bovenop. Zie je het grootser? Als je een bon van 50 euro koopt, krijgt je maar liefst 10 euro gratis. Zo kan je nog meer cadeau geven of zelf spenderen. De actie geldt van 15 oktober tot en met 31 oktober. De actie is enkel geldig op bonnen aangekocht via het onthaal van het stadhuis of via de webshop.

Lees meer over