Zoutleeuw zoekt ondernemer voor staycation tussen Hagelandse bloesems

bloesems
Het stadsbestuur van Zoutleeuw is op zoek naar een ondernemer of iemand die een briljant idee heeft rond bloesems en/of fruit voor de periode van 5 tot 25 april (incl. Paasvakantie).

Wie zorgt voor staycation tussen de Hagelandse bloesems? Wie kan een coronaproof permanent aanbod gedurende 2 weken met de ‘fruitbeeldige’ fietskaart als basis, met verwijzing naar unieke uitkijk-, stop- en picknickplaatsen aanbieden, waar je zalig kan relaxen en genieten in een zomerbar of op een unieke locatie. En wie kan een aanbod van take-away al dan niet op reservatie doen?

Wie zich geroepen voelt kan contact opnemen met de toeristische dienst op telefoonnummer 011 90 94 40 of via toerisme@zoutleeuw. Die bezorgt je dan een inschrijvingsformulier en maakt het over aan Toerisme Vlaams-Brabant. De provincie bezorgt aan elke take-away aanbieder ‘fruitbeeldige’ fietszakjes (gadget ter promotie).

“We willen de bezoekers het gevoel geven dat ze op een veilige manier een vakantie in eigen land kunnen doorbrengen en ook een alternatief aanreiken voor het drukkere Hasgengouw”, zegt men bij de toeristische dienst. “Met deze bloesemcampagne zetten we in op een overkoepelend en coronaproof aanbod. Er wordt getracht om de toeristische sector maximaal te betrekken in dit verhaal. Economische return is ook zeer belangrijk in deze coronatijden.

Let wel: je moet uiterlijk op 7 januari inschrijven.

Lees meer over