Sportregio Getevallei daagt sportieve families uit in Zoutleeuw

family run
De sportdienst Zoutleeuw en Sportregio Getevallei organiseren op zaterdag 25 september de tweede editie van de Family Obstacle Run. Families overwinnen samen een parcours van 4 kilometer bezaaid met hindernissen.

Is jouw familie op zoek naar dé ultieme familie uitdaging voor groot en klein? Overwin dan samen de tweede editie van de Family Obstacle Run. Het is een uniek parcours dat loopt over het Leeuwerveld en het stadspark van Zoutleeuw, waar je de bos- en veldpaden met uitdagende hindernissen mag trotseren. De echte durvers wagen zich aan de dubbele en leggen twee keer het parcours af.

Lees verder onder de foto

run

De run vindt plaats op zaterdag 25 september aan sporthal De Passant met een doorlopende start tussen 14 en 16 u. Je kan deelnemen met ploegen van 2 tot 5 personen. Deelnemen kost € 20 per ploeg (in vvk tot 16 september). Aan de start betaal je € 25. Een verzekering is mee inbegrepen. Kinderen kunnen deelnemen vanaf 6 jaar.

Vooraf inschrijven kan je doen via www.sportregiogetevallei.be. Daar vind je ook alle inlichten of je kan ook terecht bij de Sportdienst Zoutleeuw: 011 94 90 52, sport@zoutleeuw.be.

Lees meer over