Ziggy's Poezenparadijs zoekt extra opvanggezinnen

kittens
Door het groot aantal kittens dat bij het Tremelose poezenopvangcentrum, Ziggy's Poezenparadijs, wordt binnengebracht, is het centrum op zoek naar bijkomende opvanggezinnen. Momenteel hebben ze 98 kittens in opvang en kon iedere kitten bij een opvanggezin worden geplaatst. Maar als er nog meer oproepen binnen komen heeft het centrum een probleem.

"We zijn al een leuke bende, maar er is nog plaats voor extra opvanggezinnen, want de kittens blijven toestromen", vertelt zaakvoerster Inge. "Ze komen zowel uit de regio Leuven, Keerbergen, Tremelo, Baal, Betekom, Schriek, Bonheiden, Rotselaar, Putte, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Scherpenheuvel, Aarschot, Messelbroek, Diest, Tienen, .....Ook onze opvanggezinnen zitten overal verspreid, dus nieuwe kandidaten mogen overal wonen. Onze dierenartsen bevinden zich wel in Keerbergen, Oud-Heverlee, Scherpenheuvel, Diest en Averbode, dus daar moet je wel rekening mee houden."

Heb jij nog plaats in jouw huis en vooral in je hart voor tijdelijke opvang van kittens en/of volwassen katjes? "Het geeft ontzettend veel voldoening om dieren een kans op leven te geven", voegt Inge eraan toe. "En inderdaad, je kan nooit de hele wereld redden, maar wel de wereld van één dier. Ook als je fulltime werkt, is het mogelijk om je aan te sluiten bij ons team. En omwille van de kosten hoef je het ook niet te laten. Die worden betaald door de opvang. De opvang draagt de medische kosten en de kosten voor de voeding. Materiaal zoals krabpaal, kattenbak, speeltjes…kan je bij ons uitlenen."

Voel je je meteen aangesproken? Wil je je opgeven als opvanggezin of heb je graag meer informatie? Vul alvast de vragenlijst in en het centrum neemt contact met je op.

https://www.ziggyspoezenparadijs.be/opvanggezinnen/ https://youtu.be/ua0UscWApqI

Lees meer over