Tremelo annuleert spelavond over ruimtelijke vraagstukken

ruimte tremelo
Op donderdag 16 december zou de gemeente Tremelo een spelavond in de parochiezaal van Baal organiseren om de deelnemers hun gedacht over ruimtelijke vraagstukken in de gemeente te laten zeggen. Door de slechte coronacijfers moet dit worden geannuleerd.  

Het huidige gemeentelijk ruimtelijk structuurplan dateert van 2012. Ondertussen zijn er nieuwe inzichten. Met de opmaak van een nieuw gemeentelijk ruimtelijk beleidsplan wil het lokaal bestuur inspelen op nieuwe uitdagingen en ambities. Deze gaan onder meer over het versterken van de dorpskernen en het behoud van open ruimte.

Om zoveel mogelijk inwoners te betrekken bij de opmaak van dit plan werd een spel uitgewerkt waarbij de deelnemers hun gedacht over ruimtelijke vraagstukken in de gemeente kunnen zeggen. 

Op 16 december zou er een spelavond worden georganiseerd. Deze moet door de slechte coronacijfers worden geannuleerd. "De spelavond kan ook later niet meer georganiseerd worden daar de opmaak van het structuurplan aan een strikte deadline is onderworpen", aldus burgemeester Bert De Wit (CD&V). "Inwoners kunnen het spel wel thuis spelen en iedereen kan opmerkingen bij ons kwijt." 

Lees meer over