Wie beschadigt Vooruit Tienen voorzitter Kjell Coel met vals facebookprofiel?

24 mei 2021 | 20u31 | Gepost door rik.poulman@te…
kjell
De afgelopen dagen werd Vooruit Tienen voorzitter Kjell Coel er op facebook valselijk van beschuldigd zich niet aan de coronamaatregels te houden. De insinuaties zijn afkomstig van ene “Petra Schreurs”, duidelijk een vals profiel. “Ik heb er geen idee van wie hier kan achter zitten”, zegt Kjell. “Al na een dag is het profiel verwijderd. Blijkbaar wil iemand mij in een kwalijk daglicht stellen.”

Kjell Coel: “Het is correct dat corona mij ook te pakken heeft gekregen, maar in tegenstelling wat er wordt beweerd, hebben zowel mijn echtgenote als ikzelf ons bij de eerste symptomen laten testen. De kinderen zijn nog een dag naar school geweest, maar zodra wij vernamen dat wij positief waren, hebben wij naar huis gehaald. Wij hebben ons perfect aan de regels gehouden, wat er ook beweerd wordt.”

“Het verhaal van die zogenaamde ‘Petra Schreurs’ raakt kant nog wal”, aldus Kjell. “Een persoon met die naam die iets met Tienen te maken heeft is niet te vinden. Wat in het bericht staat, klopt totaal niet met de werkelijkheid. Straffer nog, er stonden foto’s op van ‘mijn gezin’, die geplukt waren van een Amerikaanse internetsite. De dag na publicatie is het profiel van facebook verwijderd, maar ondertussen hadden al wel een paar mensen erop gereageerd.”

Kjell heeft er geen idee van wie hier kan achter zitten en welke bedoelingen er kunnen aan gelinkt worden, maar hij is er wel duidelijk door aangeslagen.

Lees meer over