Vaccinatiecentrum Tienen krijgt goede punten

19 mei 2021 | 16u48 | Gepost door rik.poulman@te…
vaccinatiecentrum Tienen
De Vlaamse overheid hield een tevredenheidsenquête in tien vaccinatiecentra. Ook Tienen is erbij en met grote waarderen, zo blijkt.

Over het algemeen scoren alle vaccinatiecentra erg goed en dat is in Tienen niet anders. “Er namen er 143 personen deel aan de bevraging. Zonder uitzondering is iedereen algemeen tevreden (score 8, 9 of 10) over het vaccinatieproces in het vaccinatiecentrum”, zegt burgemeester Katrien Partyka (CD&V). “Bij 99,3 % van de mensen verliep het proces vlot en nam het niet meer tijd in beslag dan voorzien. Iedereen (100 %) zegt voldoende begeleid en ondersteund te zijn geweest. Het vaccinatiecentrum is goed bereikbaar (100 %) en toegankelijk voor iedereen (98,6 %).

Katrien Partyka: “De voorbije weken en maanden kregen we alvast niets dan positieve reacties via de sociale media en andere kanalen van mensen die zich lieten inenten. De resultaten van de enquête bevestigen dit. Een opsteker nu de vaccinatiecampagne voor de brede bevolking op kruissnelheid komt. In naam van het hele stadsbestuur wil ik alle medewerkers en vrijwilligers in het vaccinatiecentrum dan ook uitdrukkelijk bedanken. Het is ook mede dankzij de goede samenwerking tussen de verschillende partners (RZ Tienen, ELZOH, de Huisartsenkring en de betrokken gemeenten) dat de vaccinatiecampagne in onze regio erg vlot verloopt.”

De stad Tienen houdt het niet enkel bij een dankwoordje. Binnenkort krijgen de vrijwilligers in het centrum een attentie aangeboden vanwege het stadsbestuur. Een klein gebaar voor alle mensen met een groot hart.

Lees meer over