Tips voor onderwijzend personeel tijdens en na corona

16 februari 2021 | 08u33 | Gepost door rik.poulman@te…
Pedro
Hoe herken je als leerkracht dat jouw leerlingen worstelen met zorgen? Tijdens verschillende overlegmomenten tussen de stad Tienen en de scholen kwam naar voren dat leerkrachten het daar moeilijk mee hebben. De stad organiseert twee webinars om hen te ondersteunen.

Om een antwoord te bieden op vragen als ‘Hoe herkennen we de zorgen van kinderen en jongeren?’ en ‘Hoe beleven zij deze coronacrisis?’, organiseert de stad Tienen op woensdag 24 en donderdag 25 februari het webinar ‘Hoe het (basisonderwijs/secundair) onderwijs overleven tijdens en na corona, als leerling én als onderwijsmens?’.

Spreker is Pedro De Bruyckere, onderwijspedagoog en docent aan de Arteveldehogeschool in Gent, postdoctoraal onderzoeker bij de universiteit van Leiden en auteur. Op donderdag 24 februari richt het webinar zicht tot de leerkrachten van het basisonderwijs, op donderdag 25 februari kunnen leerkrachten uit het secundair onderwijs deelnemen. Inschrijven gebeurt via een link die wordt bezorgd aan de scholen.

Lees meer over