Suikerrock Junior in Tienen zo ongeveer compleet

Factory of Sweetness
De affiche van Factory of Sweetness, het kleinere broertje van Suikerrock dat van 3 tot 5 september plaats grijpt aan de Tiense Suikerraffinaderij, is ongeveer compleet. De openingsdag belooft alvast een vette party te worden.

“Op vrijdag 3 september presenteren we twee electrorock iconen”, vertelt organisator Walter Kestens. “Wij boekten hiervoor ‘Compact Disk Dummies’ en ‘Goose’. Tel daarbij nog een afterparty met ‘Omdat het kan Soundsystem ft. Average Rob’, en je hebt het recept voor een broeierig non social-distanced dansfeest!”

Lennert en Janus Coorevits uit Desselgem bestoken ons sinds 2012 als ‘Compact Disk Dummies’ met welgemikte electro beats, gemaakt voor de grote podia en de betere dansvloeren. Een unieke sound en een energieke podiumperformance: dat is de korte beschrijving van de Belgische electrotrots ‘Goose’. Sinds hun Humo's Rock Rally winst in 2002 is het nooit meer bergaf gegaan en telkens ze op een affiche staan weet je dat je een electro-rock/punk geïnspireerde pletwals over je krijgt.

De eerste vrijdag waar alles weer toegelaten is, schreeuwt om een stevige ‘boit’. Met “Omdat het kan Soundsystem ft Average Rob” brengt Factory of Sweetness het beste van twee werelden. “Omdat het kan Soundsystem” draait aan een hoog tempo de platen aan elkaar en Youtube ster “Average Rob” zweept de massa op als MC. Net zoals bij hun Studio Brussel programma Boitlyfe draait het om drie dingen: lekkere schijfkes, goede zever en helemaal chaud worden!

Factory of Sweetness is de kleinere broer van Suikerrock, maar even groot in sfeer, gezelligheid en beleving. De naam dekt de lading volledig, want het evenement vindt plaats aan het T-center van de Tiense Suikerraffinaderij, net buiten het centrum van Tienen. Met de skyline van de fabrieksgebouwen als decor en een uitermate gezellige inkleding, is dit afgesloten privé terrein met zijn 185 jaar geschiedenis ideaal om drie dagen te genieten van ‘het feest van de bevrijding’!

Zijn vroeger reeds aangekondigd:

Zaterdag 4 september: Mama’s Jasje, Regi Live, Bart Peeters & De Ideale Mannen en (dj) Dirk Stoops

Zondag 5 september: Mats, Janez Detd, De Mens, Levellers

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar, uitsluitend via deze link: https://factoryofsweetness.tickoweb.be/selection

Lees meer over