Populaire senioren DJ krijgt wekelijks muziekprogramma op internetradio

26 februari 2021 | 18u56 | Gepost door rik.poulman@te…
Gilbert vandendries
Al maanden blijven senioren in regio zuidoost Hageland verstoken van de dansnamiddagen en familiefeesten met DJ Gilbert van den Dries. Het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. Gilbert gaat maar wat graag in op een aanbieding van Radio Friends om wekelijks een muziekprogramma te presenteren.

“Omdat mensen door de huidige covid-19 maatregelen beperkt worden in hun contacten heeft Radio-Friends mij het forum geboden om een wekelijks muziekprogramma te presenteren op hun internetradio”, zegt Gilbert Vandervelpen opgetogen. “Optredens op dansnamiddagen en familiefeesten onder mijn pseudoniem zijn nu momenteel ook niet mogelijk en daarom ben ik heel dankbaar dat ik op deze manier het contact kan herstellen met de muziekliefhebbers en seniorenverenigingen.”

Gilbert: “Informatie over activiteiten, verzoekplaatjes, enz. mag je mij altijd via mail doorsturen. De startuitzending van het programma “Vinylsprokkels” zal plaatsvinden op dinsdag 2 maart van 18 u tot 20 u. Afstemmen kan je via www.radio-friends.be”.

Wie een plaatje wil laten draaien of een boodschap heeft kan mailen naar gilbert.vandervelpen@skynet.be

Lees meer over