Met Phil Hunter is romantiek nooit ver weg

18 mei 2021 | 12u44 | Gepost door rik.poulman@te…
Phil Hunter_2
Met Phil Hunter is romantiek nooit ver weg


De Tiense charmezanger Phil Hunter brengt met “My Love” een nieuwe single uit waarmee hij nog eens de romantische toer opgaat. Phil staat intussen 16 jaar op de planken. Zijn uitgestelde viering met 16 gastartiesten grijpt plaats op 4 september in Hangaar 44.


Al heeft dit liedje een Engelse titel, het is een pure Vlaamse slow, in grandeur gezongen. Phil bewijst andermaal dat hij zowat alle muziekstijlen en genres aankan. “Vorig jaar zou ik mijn 15-jarige carrière vieren”, zegt de sympathieke zanger, “maar dat vervelende beestje dat zoveel onmogelijk maakte, heeft ook mijn planning dooreen gehaald. Ik sta ondertussen 16 jaar op de planten en dat gaan wij vieren met een groots feest op 4 september in Hangaar 44 in Glabbeek. Het wordt voor mij een dubbel feest, want daarenboven zal op dat moment ook mijn vierde album verschijnen.”

Wil jij ook aanwezig zijn op Phil’s show, boek kan snel. Alle info via 0497 99 43 18. Ondertussen kan je genieten van de splinternieuwe single ’My Love’, uitgegeven bij D& V en beschikbaar voor beluistering en download op alle belangrijke portals.

Lees meer over