Kamal Kharmach moeit zich met de muziekwinkel van Hans Wuestenberg

Kamal Kharmach in muziekwinkel Tenuto in Tienen
De opnames vonden plaats in het voorjaar en zomer 2021

Wellicht heb jij met nieuwjaar ook smakelijk gelachen tijdens de eindejaarconference van Kamal Kharmach. De stand-up comedian heeft evenwel meer pijlen op zijn boog, als deskundig adviseur voor bedrijven die het moeilijk hebben. Zo kan je het meemaken hoe hij muziekwinkel Tenuto van Hans Wuestenberg in Tienen onder handen neemt.

Een programma als “Andermans zaken” is in tijden van corona relevanter dan ooit, weten ze bij de VRT. Bedrijven een duwtje in de juiste richting geven is in deze moeilijke en onvoorspelbare tijden een absolute noodzaak. De crisis voelbaar geworden in zowat alle sectoren en zeker ook bij onze kleine ondernemers die het onderwerp zijn van het programma.

Ondernemers roepen Kamals hulp in als laatste redmiddel omdat ze door de bomen het bos niet meer zien. Hij maakt een scherpe analyse en gaat maanden samen met de ondernemers aan de slag, met in zijn kielzog een leger aan experten. Dat traject is er één met veel vallen en opstaan, pijnlijke confrontaties en soms heftige, emotionele reacties.

Lees verder onder de foto
Tenuto
Zanger Paul Michiels is hier kind aan huis

“Het proberen waar”, dacht Hans Wuestenberg van muziekwinkel Tenuto. Hoe het afloopt, kom je te weten op maandag 7 februari.

De reeks van 8 afleveringen die werd gerealiseerd in samenwerking met partners NSZ (Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen), UNIZO (Unie van Zelfstandige Ondernemers), VOKA (Vlaams netwerk voor Ondernemingen en Kamers van koophandel in Alle sectoren) is te zien op maandagavond op Eén om 20.40 u.

Lees meer over