Jawel hoor, er is een vrijetijdsaanbod voor kinderen tijdens herfstvakantie in Tienen

kleuters
De bladeren beginnen stilletjes te vallen en dat betekent dat we ons weer kunnen opmaken voor een nieuwe schoolvakantie. Tijdens de herfstvakantie is er een gevarieerd aanbod voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Inschrijven kan vanaf dinsdag 12 oktober.

2,5- tot 6-jarigen kunnen van dinsdag 2 tot vrijdag 5 november terecht in de knusse opvang van Ferm Kinderopvang in het Vrijetijdscentrum. Op het programma staat een mix van fantasiespelletjes, creatieve opdrachten, sportactiviteiten en buitenpret. Voor de 6- tot 12-jarigen opent het sportcentrum Houtemveld van woensdag 3 vrijdag 5 november zijn deuren. Daar kunnen zij deelnemen aan creatieve sport- en speelpleinactiviteiten, begeleid door speelpleinanimatoren en sportlesgevers.

In CC De Kruisboog is er op woensdag 3 november de muzikale, beeldende voorstelling ‘TimTim’ over twee timmermannen wiens wereld nooit af is. Tim kan niet ophouden met timmeren en Willy wil de huisraad beschermen. De nieuwste Disneyfilm ‘Raya en de laatste draak’ wordt vertoond op donderdag 4 november. De film gaat over een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en vastbesloten is om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Waterratten kunnen weer terecht in zwembad De Blyckaert. Reserveren voor een zwembeurt is niet meer nodig. Het zwembad is gesloten op maandag 1 november. In de bib kan je naast boeken ook films, strips, cd’s, tijdschriften, spelletjes en games ontlenen.

Meer weten: kijk op www.tienen.be/herfstaanbod

Lees meer over