Heel wat straten in Tienen afgesloten tijdens komende dagen

omleiding
Meerdere straten zijn de komende dagen tijdelijk afgesloten voor werken of activiteiten. Het lijstje dat volgt, bespaart u ergernis.

Wegens de Strapdag op vrijdag 17 september zal de Ooievaarstraat tussen het kruispunt met de Academiestraat en Kapelstraat worden afgesloten van 07.30 tot 16.00 u.

Op zaterdag 18 september van 7.00 tot 22.00 u. wordt de Dr.J. Geensstraat ter hoogte van huisnummer 6 afgesloten wegens een verhuis.

De Pastorijstraat wordt afgesloten van maandag 20 september tot en met vrijdag 1 oktober wegens de renovatie van een dak.

Op zaterdag 18 september wordt de Beauduinstraat ter hoogte van huisnummer 66 tussen het kruispunt met de Kapucijnstraat en de Reizigersstraat afgesloten en dit van 7.30 tot 8.30 u.. Er wordt een omleiding voorzien langs de Vinckenboschvest en Bostsestraat.

Tijdens het Tiens Kampioenschap Tijdrijden, georganiseerd door Fietsersbond Tienen op zondag 19 september zullen volgende straten van 13.00 tot 20.00 u. worden afgesloten:

Waaibergstraat, Veldbornstraat, Alexianenweg, Academiestraat. Ook het onderste gedeelte van de Gilainstraat en de Grote Markt tussen het kruispunt met de Academiestraat en de Gilainstraat worden afgesloten voor verkeer van 10.00 tot 20.00 u. Het bestaande eenrichtingsverkeer in de Ooievaarstraat wordt opgeheven en vervangen door eenrichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de Academiestraat in de richting van het kruispunt met de Kapelstraat.

De Tramstraat zal door nutswerken worden afgesloten van woensdag 22 september tot en met vrijdag 24 september.

Lees meer over