Gemeenteraad Tienen live online te volgen

26 januari 2021 | 15u04 | Gepost door rik.poulman@te…
Tienen
Donderdag 28 januari kan je vanaf 19.30 u. de OCMW-raad en aansluitend de gemeenteraad van Tienen volgen via https://tienen.gemeenteraad.live/#/.

Op de agenda van de OCMW-raad staat een wijziging van de rechtspositieregeling voor het gemeente- en OCMW-personeel en een wijziging van het organogram van de stad en het OCMW. Diezelfde punten worden ook door de gemeenteraad behandeld. Verder is er de verkoop van 53 aangetaste populieren in lijnverband ter hoogte van de Veeweidestraat en de Herestraat te Tienen / Glabbeek en drie pachtoverdrachten.

De gemeenteraad buigt zich verder over de goedkeuring van een aanvraag tot vrijstelling adviesverplichting stad Tienen. Ten slotte neemt de raad kennis van het samenwerkingsovereenkomst houdende het opnemen van complementaire engagementen in het kader van het besluit van de Vlaamse regering van 13 november 2020 tot toekenning van een subsidie aan de lokale besturen om de contact- en bronopsporing ter bestrijding van de COVID-19-pandemie te versterken met het Agentschap Zorg en Gezondheid

Lees meer over