Extra verkeersmaatregelen voor opening Wintermagie in Tienen

9 december 2021 | 09u43 | Gepost door rik.poulman@te…
Wintermagie in Tienen

Er grijpen dit weekend heel wat activiteiten plaats op de Grote Markt. Voor de veiligheid geldt er in enkele straten een doorgangs- en/of parkeerverbod.

Op zaterdag 11 en zondag 12 vindt het openingsweekend van ‘Wintermagie in Tienen’ plaatsop de Grote Markt. Om de geplande evenementen vlot en veilig te laten verlopen, worden de volgende verkeersmaatregelen genomen.

De volgende straten zullen op zaterdag 11 en zondag 12 december van 18.30 tot 00.00 uur afgesloten worden voor doorgaand verkeer en parkeervrij gemaakt:  Grote Markt; Leuvensestraat;  Nieuwstraat; Dr. J. Geensstraat, gedeelte tussen de Danebroekstraat en de Grote Markt; • Gilainstraat, gedeelte tussen de Waaibergstraat en de Grote Markt; Academiestraat, gedeelte tussen de Alexianenweg en de Kalkmarkt.

Hierdoor zal in de volgende straten tweerichtingsverkeer ingevoerd worden: Oude Vestenstraat; • Violetstraat, gedeelte tussen de Delportestraat en de Leuvensestraat; • Oude Leuvensestraat, gedeelte tussen de Kliniekstraat en de Leuvensestraat; Ooievaarstraat, gedeelte tussen de Academiestraat en de Kalkmarkt.

Van zaterdag 11 december om 7.00 uur tot zondag 12 december om 00.00 uur geldt er een parkeerverbod aan de achterzijde van de O.L.V.-Ten Poelkerk, Grote Markt en Kalkmarkt (vanaf het KBC-kantoor tot aan frituur Peach Pit)

Van zaterdag 11 december om 9.00 uur tot zondag 12 december om 00.00 uur wordt de doorsteek op de Grote Markt aan de kant van de Streekshop afgesloten voor alle verkeer en geldt er een parkeerverbod in de Danebroekstraat. Na de voorstellingen blijft de parking van de Grote Markt afgesloten tot maandag 13 december om 18 uur voor de opkuis.

Lees meer over