Drie ongelukken binnen het etmaal op Sint-Truidensesteenweg

politie
Op de Sint-Truidensesteenweg was het ongevallen tellen, er gebeurden er maar liefst drie binnen een etmaal.

Twee van de ongelukken zijn het vermelden waard. Vanmorgen rond 1.15 u. kwam een 24-jarige dame uit Linter met haar voertuig terecht in de gracht. Zij werd geholpen door een andere voorbijganger want haar deur blokkeerde waardoor ze niet zelfstandig haar voertuig kon verlaten. Toen de politiediensten ter plaats kwamen, merkten zij een alcoholgeur op. Het slachtoffer moest de normale alcoholtest afleggen en testte positie, ze moest haar rijbewijs voor 15 dagen inleveren en werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Tienen.

Nog deze ochtend rond 8.15 u. viel een vrachtwagen uit Hoegaarden op de steenweg in panne. Terwijl de politie onderweg was naar de plaats van het incident kwam er een tweede melding binnen over een andere vrachtwagen met een chauffeur (41 j) uit Wit-Rusland die op hem was ingereden.

Gelukkig hadden beide voertuigen enkel blikschade. Gezien de steenweg richting Sint-Truiden geblokkeerd stond, zijn de politiediensten even gaan helpen om het verkeer terug in goede banen te leiden. Ook de verkeersleiding van De Lijn werd in kennis gesteld. Na een uurtje was de verkeersdrukte weer normaal.

Lees meer over