Dj's spelen ten dans in Tiens vaccinatiecentrum

Oproep tot jongeren voor vaccinatie
Vanaf vrijdag 18 juni speelt er voortaan elke vrijdag een dj in het Tiense vaccinatiecentrum. De stad wil hiermee voor een muzikale verwelkoming zorgen, zeker nu ook de jongere leeftijdscategorieën aan bod komen.

Het is weer eens iets anders, mensen verwelkomen in het vaccinatiecentrum op de beats van een Tiense dj.   “De lockdown en andere maatregelen bleken een moeilijke periode voor iedereen. Ook voor de jongeren was dit het geval. Afstandsonderwijs, weinig sociale contacten en het wegvallen van hobby-activiteiten eisten hun tol. Binnenkort komen ook de jongere leeftijdscategorieën in aanmerking voor vaccinatie. Sinds deze week kunnen personen tussen 16 en 27 jaar zich ook registreren voor de reservelijst van QVAX om de vrije plaatsen op te vullen. Om deze jongeren een fijne vaccinatiebeleving te geven, voorziet de stad Tienen de komende drie vrijdagen een Tiense dj-set in het vaccinatiecentrum, telkens van 15.00 tot 17.00 uur”, leggen de verantwoordelijken het initiatief uit.

Op 18 juni mixt DJ VOLTAGE de nummers, op 25 juni draait DJ BEATRO en op 2 juli ‘21 maakt DJ JØMEL er het mooie weer.

Vanzelfsprekend wordt alles conform de huidige coronamaatregelen georganiseerd en is het vaccinatiecentrum enkel toegankelijk voor personen met een uitnodiging.

Mogelijk wordt er tot het einde van de zomervakantie een vervolg aan dit initiatief gebreid maar dat moet nog worden beslist.

Lees meer over