Andrea en Mike zijn toppers op eerste seniorenfeest na corona in Tienen

M&A
Een groep personen die het tijdens de coronabeperkingen soms zwaar te verduren had, zijn ongetwijfeld de senioren. Voor sommigen onder hen waren het echt moeilijke maanden. Zij verheugen zich des te meer in het eerste post-corona seniorenfeest.

“Nu er versoepelingen aankomen, staat S-Plus ook paraat om de senioren terug te helpen met de hernieuwde opbouw van hun sociaal leven en activiteiten”, meldt voormalig burgemeester Marcel Logist die inmiddels als voorzitter van S-plus terug een sociale taak op zich neemt.

“Op woensdag 22 september stellen wij ons jaarlijks seniorenfeest voor in zaal Manége. Van 14 u tot 18 u zullen de volgende artiesten optreden: Tina Rosita, Rudi Clark, Andrea Schön en Mike Grondy. Tickets voor het feest kosten € 7 en zijn te koop bij de plaatselijke socialistische mutualiteit op de Grote Markt en bij S-Plus medewerkers.

Alles zal verlopen volgens de geldende covid-regelgeving. Een geldig CovidSafe ticket kan aangevraagd worden op het nummer 078 78 78 50 of kan afgedrukt worden via de website van mijn gezondheid.

Lees meer over