Zwaar ongeluk Tielt-Winge: bestuurster nog altijd kritiek, dochter van 2 is stabiel

Ongeluk Tielt-Winge
Er is intussen meer informatie vrijgegeven over het zware ongeluk dat dinsdag 12 oktober gebeurde op het kruispunt van de Roesselberg en de Aarschotsesteenweg. De betrokken bestuurster verkeert nog steeds in levensgevaar maar haar dochter van 2 jaar, die ook zwaargewond geraakte, is inmiddels stabiel. De vrachtwagenchauffeur die haar ramde, reed blijkbaar te snel.

De vrouw wilde rond 13.30 uur, vanuit de Roesselberg, de Aarschotsesteenweg opdraaien toen ze werd gegrepen door een vrachtwagen die op de steenweg reed.

In de personenwagen zaten een vrouw van 27 jaar oud uit Hoegaarden, volgens sommigen zou ze tegenwoordig in Kortenaken wonen, en haar 2-jarige dochter die in een kinderstoel zat.

Lees verder onder de foto. 

Ongeval Tielt-Winge
Bestuurster is nog altijd kritiek, dochter niet meer.

Dochter stabiel, vrachtwagenchauffeur reed te snel

Beide inzittenden werden zwaargewond, de vrouw verkeert nog altijd in levensgevaar maar de medische toestand van de dochter zou inmiddels stabiel zijn. 

Er kwam een verkeersdeskundige ter plaatse en uit zijn bevindingen blijkt nu dat de vrachtwagenchauffeur, een man uit Puurs, te snel reed. Het parket trok zijn rijbewijs onmiddellijk in voor vijftien dagen. Zijn adem- en speekseltest waren negatief.

Lees meer over