Vrachtwagen grijpt personenwagen, vrouw in levensgevaar

Ongeval Tielt-Winge
Breaking
Dinsdagmiddag 12 oktober gebeurde er een zwaar ongeluk op het kruispunt van de Roesselberg en de Aarschotsesteenweg (N223) in Houwaart, een deelgemeente van Tielt-Winge. Een vrachtwagen ramde er een personenwagen. Een vrouw geraakte levensgevaarlijk gewond.

De 27-jarige bestuurster van de personenwagen wilde rond 13.40 uur, vanuit de Roesselberg, de Aarschotsesteenweg oprijden en werd hierbij gegrepen door een vrachtwagen die op de steenweg reed.

De bestuurster zat gekneld achter het stuur en moest worden bevrijd, zij verkeert in levensgevaar.

Volgens sommigen zou er een getuige zijn die het drama zag gebeuren. De bestuurster zou de steenweg opgereden zijn, zou dan even gestopt zijn en toen ze verder reed werd ze gegrepen door de vrachtwagen. De vrouw zou in Kortenaken wonen, maar die twee feiten werden ons niet officieel bevestigd. 

In de wagen zat ook een klein kindje, het zou om een meisje van 2 gaan, in een kinderstoel,  zij werd net als de vrouw overgebracht naar het Gasthuisberg in Leuven. 

De N223 werd een tijd afgesloten in de richting van Tienen, het verkeer werd omgeleid via de dorpskern van deelgemeente Houwaart.

Ongeluk Tielt-Winge
De bestuurster van de personenwagen verkeert in levensgevaar.
Ongeluk Tielt-Winge
Een kindje dat in de wagen zat, werd naar het UZ Leuven overgebracht.

Lees meer over