Onderbreking van werken in Tielt-Winge door faillissement van aannemer

Holsbeek krijgt subsidies voor vier rioleringsprojecten
De wegenis- en rioleringswerken die vorig jaar waren gestart aan de Rillaarseweg en de Bergstraat in Tielt-Winge zijn voorlopig gestopt door het faillissement van de aannemer.

Sinds vorige zomer zijn er wegen- en rioleringswerken gestart op de Rillaarseweg en de Bergstraat in Tielt-Winge. Tijdens deze werken werd een nieuwe riolering gelegd samen met werken aan de andere nutsvoorzieningen. Uiteindelijk krijgt de straat ook een nieuwe indeling met voetpaden en suggestiestroken.

Na het kerstbouwverlof is de aannemer J&N grondwerken niet opnieuw gestart. Na verschillende communicatiepogingen en onderzoek, bleek dat de betrokken aannemer failliet is gegaan. Fluvius moet daarom een nieuwe prijsvraag lanceren voor een vervangende aannemer (conform de wettelijke procedure). Deze procedure wordt meteen opgestart, maar de gemeente kan niet vermijden dat de werken enkele maanden zullen stilliggen. Fluvius zorgt ervoor dat de signalisatie volledig in orde is en dat de bereikbaarheid voor de school zo goed mogelijk is.

Lees meer over