Voetbalclub KVV Scherpenheuvel Sport komt met zomerkampen en een zomerbar

Voetbal Scherpenheuvel
Voetbalclub KVV Scherpenheuvel Sport organiseert van 12 tot 16 juli een zomerkamp met een EK Voetbal, voor spelers tussen 6 en 12 jaar , en enkele leuke activiteitenkampen voor kinderen. De. Club opent in mei ook haar KaféKVV, een buitenzomerbar aan de clubkantine in Schoonderbuken.

Net als anderen kreeg de club ook af te rekenen met de coronamatregelen maar bleven ze inspanningen doen om hun leden te laten trainen binnen de geldende regels. ”Ik moet hiervoor de trainers en jeugdcoördinator van harte danken voor hun werk. Onze club heeft een stevige traditie wat betreft jeugdwerking en dat willen we graag in ere herstellen”, zegt voorzitter Lieven Simon.

Daarom zet de club haar jeugdwerking in de kijker met de zomerkampen die ze in juli organiseert.  “Naast een heus EK Voetbalkamp. Zijn er nog Twinkly, Sparkly en Shiny-kampen, allemaal in samenwerking met High Five. Dat zijn kampen met tal van activiteiten voor de jeugd.”.

Intussen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen aan de gang, in principe starten ze met 6 volwaardige jeugdploegen, en probeert de club wat geld in het laatje te krijgen want dat is deze coronatijden niet evident. “Er waren geen wedstrijden en geen kantine, dat wil zeggen geen inkomsten maar de facturen moesten wel betaald worden. Voor veel sportclubs zijn het moeilijke tijden. We hebben een paar takeaway formules gelanceerd en we konden rekenen op de steun van de Vlaamse Regering maar dat volstaat niet. Met de heropening van de terrassen willen wij een zomerbar organiseren op het terras van de clubkantine. We starten ermee in het verlengde Hemelvaartsweekend, tussen 13 en 16 mei en op 15 mei organiseren we een klein coronaproof afscheidsmoment voor ouders, spelers en trainers van de verschillende jeugdploegen. Bedoeling is om de zomerbar elk weekend te openen tot aan de zomer.

Meer informatie over de zomerkampen vind je online op https://www.high-five.be/kampen/2247
 

Lees meer over