Toneelgroep Sint-Pieter mag weer spelen en brengt een klucht

Sint-Pieter

De mensen van toneelgroep Sint Pieter in Testelt, een deelgemeente van Scherpenheuvel-Zichem, mogen eindelijk weer hun ding doen en op de planken staan. Ze brengen Een Fantastisch Trouwfeest, een klucht van Robin Hawden in een regie van Johnny Larbi Khetouta.

Het stuk vertelt het verhaal van Bill, een man die op trouwen staat en, samen met zijn vrienden, nog één keer de bloemetjes wil buitenzetten als vrijgezel. Dat dit een beetje uit de hand loopt wordt duidelijk wanneer Bill de volgende ochtend wakker wordt met een bult op zijn hoofd en een voor hem vreemde vrouw naast hem in bed ligt. Hij probeert iedereen voor zijn kar te spannen om ervoor te zorgen dat zijn aanstaande het niet weten komt. Iets wat nog ingewikkelder wordt wanneer de bruid en haar moeder ook in het hotel aankomen”, vertelt de regisseur die het stuk een topper in het genre vindt.

Tim Bens, Julie Brems, Guy Bergen, Zita De Broeck, Nancy Nuyts, Lili Tiels en Sigi Van De Broek zijn de acteur van dienst en spelen het stuk op 12, 13, 14, 19 en 20 november in GC Den Egger. Tickets kosten 9 euro en kan je online reserveren via deze link of telefonisch, tijdens de kantooruren, op 013/46.06.52.

Lees meer over