Picknicken met De Witte

Picknicken met de Witte
Van juli tot en met september kan je tijdens je wandeling of fietstocht genieten van een zalige picknick op de mooiste plekjes van Scherpenheuvel-Zichem.

Scherpenheuvel-Zichem lokt veel bezoekers die de natuurlijke en culturele troeven te voet of met de fiets willen verkennen. Velen onder hen trekken naar de gezellige horecazaken die de stad rijk is, anderen genieten liever van een picknick onderweg.

“Deze mensen zoeken vaak naar mooie, originele, rustige picknickplekken. Daarom zetten we deze zomer tien prachtige plekken in de kijker", zegt schepen van toerisme Lieve Renders.

De tien locaties liggen verspreid over het grondgebied en hebben elk hun eigen troeven en charme. Je kan je stop ook gemakkelijk combineren met een bezoek aan één van de vele bezienswaardigheden. Er is dus voor ieder wat wils.Je kan natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een leuke picknickplek. In onze uitgestrekte natuurgebieden vind je gegarandeerd heel wat verborgen parels.

Picknickpakketten

Je kan tussen 1 juli en 30 augustus ook een lekker picknickpakket bestellen bij de dienst toerisme. Bestel je een basis- of luxepakket? Dat wordt lekker fris gehouden in een unieke Scherpenheuvel-Zichem-koeltas. Je krijgt er leuke extra's bij zoals een dekentje om gezellig samen op te zitten en een kaartje met de tien beste picknickspots. Kidspakketten worden mee in de koeltas van je basis- of luxepakket geleverd.

“In deze pakketten vind je een uitgebreid assortiment aan lekkers, genoeg om op meerdere picknickplekjes halt te houden voor een culinaire pauze. Als je dit nog combineert met een bezoek aan één van de vele horecazaken, ben je verzekerd van een daguitstap om duimen en vingers bij af te likken.”, zegt Lieve Renders.

Meer info
www.scherpenheuvel-zichem.be/picknickenmetdewitte
Dienst toerisme: 013 77 20 81 | toerisme@scherpenheuvel-zichem.be

Lees meer over