Kreuners en The Kids verkopen Lolands op vrijdag 17 september uit

kreuners
Zij die onlangs bij ons nog tickets wonnen voor het concert van De Kreuners op Lolands hebben geluk want intussen is het festival voor vrijdag 17 september uitverkocht. Dat wil zeggen dat je ook geen duo ticket meer kan kopen. Diezelfde avond spelen de punkers van The Kids er ten dans maar ook daarvoor kan je dus geen tickets meer kopen. De opbrengst van het festival gaat volledig naar het ALS onderzoek aan de KUL.

Ze hadden bij Lolands nochtans extra capaciteit voorzien maar de zanger uit Lier, die ooit verliefd was op Chris Lomme, zorgde er, samen met Ludo Mariman en zijn Kids, voor dat de avond intussen volboekt is en er dus geen tickets meer beschikbaar zijn. “Dt wil ook zeggen dat er geen duo-tickets meer kunnen gekocht worden”, zegt Tim Vankerckhoven van de organisatie. “Met spijt in het hart maar vol is vol. We hebben nog wel tickets voor zaterdag maar daarvoor wacht je evenmin best niet meer te lang want ook daar wordt het langzaam aan dringen.”

De organisatie wachtte ook lang af om te kijken of het festival coronaproof kon doorgaan maar hakte de knoop uiteindelijk toch door. Net zoals elders heb je ook bij hen een coronapas nodig om de controle door te komen.

Tickets voor zaterdag kan je nog kopen via hun website, die dag staan Gene Thomas, Zornik, Les Truttes, Yves Deruyter en anderen op het podium. Je kan er ook genieten van de Lolands bbq, het Viking kubb tornooi en de nieuwe dj stage Lorange.