Gratis naar De Kreuners, het kan dank zij ons

kreuners
Wat als we u vertellen dat je gratis naar De Kreuners en The Kids kan gaan kijken op het Lolands festival in Scherpenheuvel-Zichem? Vooraleer je denkt het zal niet waar zijn, lees je beter even verder want dat is precies wat we u aanbieden.

Lolands is een muziekfestival in Scherpenheuvel-Zichem waarvan de opbrengst naar het zogenaamde Lorenz  Laevers fonds gaat, dat dan weer een financiële push geeft aan het onderzoek naar de ziekte ALS.

De Lo, zo noemden vrienden Lorenz, die zelf aan de ziekte bezweek en dat was voor de initiatiefnemers voldoende reden om een festival op poten te zetten en de opbrengst jaarlijks te schenken aan het onderzoek van professor Van Damme van de KUL.

Wij geven met plezier 5 duo tickets weg aan de eersten die onze app downloaden, dat delen op Facebook en ons vertellen op wie Walter Grootaers destijds verliefd was, bewijs daarvan is mooi meegenomen. Uw antwoorden mag u mailen naar dirk.desmet@icloud.com. Onder de winnaars verloten we ook nog een VIP Parkingticket, het meest originele filmpje met je antwoord krijgt dat extraatje. U moet weten dat we uw creaties misschien wel online zetten.