Bert van The Voice en band brengen op Lolands hommage aan soulmuziek

Bert De Bettes
De organisatoren van Lolands in Scherpenheuvel-Zichem beloofden eerder nog enkele verrassingen en komen nu al met eentje. De Bettes Soul Experience wordt aan de affiche toegevoegd. Bert veroverde het hart van Vlaanderen met zijn interpretatie destijds van Girl, you'll be a woman soon in The Voice. De foto is van de site van Lolands.

Bert Voordeckers uit Scherpenheuvel, of ‘De Bettes’, en negen topmuzikanten brengen het publiek op zaterdag 18 september terug naar de hoogdagen van de soul met covers van onder andere Percy Sledge, Marvin Gaye, The Temptations en anderen.

Zelf is Bert trouwens geen nobele onbekende. Hij is de leadzanger van Vixen 5 maar is vooral gekend door zijn deelname aan de talentenjacht The Voice in 2012 waarin hij, onder andere dank zij zijn versie van Into My Arms, het ver schopte.

Naast de Bettes Soul Experience staan die dag, onder andere, ook Les Truttes, Zornik en Gene Thomas er op het podium, een dag eerder, op vrijdag 17 september spelen, onder andere, The Kids en De Kreuners er ten dans.

Tickets bestel je via www.lolands.be/tickets en om toegang tot het festivalterrein te krijgen moet je jouw identiteitskaart op zak hebben, net als een een Covid Safe Ticket. Meer informatie hierover vind je op www.lolands.be/informatie-over-corona-maatregelen.

Lees via deze link ons uitgebreid interview met De Kreuners en via deze link met de mannen van The Kids.

Lees meer over