Alice in Wonderland in 11 unieke foto's

Kaylee wordt Alice in unieke fotoreeks van fotograaf en kunstenaar Martin Verheyden
Kaylee Stroobants, eerste Eredame Miss Vlaams-Brabant 2021 en Miss Social Media 2021 voor Miss Belgium, schittert in een unieke fotoreeks van Martin Verheyden.

Fotograaf en kunstenaar Martin Verheyden pakt alweer uit met een unieke tentoonstelling. In de nieuwe ijsjeszaak Icefisher in het vroegere stationsgebouw van Zichem, kan je zijn  nieuw werk gaan bekijken. In 11 knappe foto's brengt hij het verhaal van Alice in Wonderland. Hiervoor kon hij gelukkig rekenen op een uniek model, namelijk Kaylee Stroobants, eerste Eredame Miss Vlaams-Brabant 2021 en Miss Social Media 2021 voor Miss Belgium.

"Ik maak al foto's van haar sinds haar 13 jaar. Toen ik het plan opvatte om een reeks te maken over Alice in Wonderland, moest ik het model niet ver gaan zoeken. Kaylee ziet er echt uit als Alice. Trouwens ze had ook al het kleed van Alice, dat maakte het ook al wat gemakkelijker", zegt Martin.

"Het is leuk samenwerken met Martin. Hij maakt telkens juweeltjes van zijn werken en dat is uiteraard ook leuk voor het model. Ik ben dan ook heel blij met deze fotoreeks. Ze is niet alleen schitterend, maar het vertelt ook een van mijn lievelingsverhalen. Daarom ook dat ik al zo'n Alice-kleed had", zegt Kaylee.

De tentoonstelling in de zaak Icefisher in Zichem loopt nog tot eind oktober. Nadien verhuist die naar Kunstroute Hageland te Rotselaar, waar ze vanaf november te zien zal zijn. Bij de opening op zaterdag 18 september waren er al kandidaat kopers. Maar Martin wil eerst iedereen de kans geven om zijn werk in Zichem of daarna in Rotselaar te gaan bekijken. 

Lees meer over