Word jij onze nieuwe collega?

Foto: Brett Sayles via Pexels

Hageland Actueel groeit met de dag en daarom zoeken we versterking voor onze redactie. Ben jij even geboeid als wij door het nieuws dat leeft in het Hageland? Solliciteer dan bij ons, wij beloven je alvast heel wat verhalen en een boeiende en gevarieerde job, tenminste als jij verhalen weet op te snorren en uit te werken.

Als journalist voor Hageland Actueel weet jij als geen ander wat er leeft in de regio en ben je de ideale speurneus om verhalen in de regio te vinden en te vertellen. We zoeken specifiek een journalist voor de regio Aarschot, Diest, Begijnendijk en Scherpenheuvel-Zichem maar ook als je elders woont en een neus voor nieuws hebt, ben je meer dan welkom. 

Heb je nog niet veel ervaring? Ook dat is geen probleem want binnen de redactie hebben we ook een aantal zogenaamde oude ratten die je wegwijs maken en je op het goede pad zetten.

Niet alleen breng je de verhalen in tekst maar je zorgt ook voor een passende foto en bijhorende video (ook daar zorgen we voor een opleiding indien nodig).

Ben je, net als wij, besmet door het nieuwsvirus, en wil je de verhalen vertellen uit jouw regio, stuur dan snel je CV, een motivatiebrief en eventueel enkele voorbeelden van artikels die je al schreef (geen must).

Je mail stuur je naar redactie@hagelandactueel.be.

Misschien maak je dan binnenkort deel uit van onze redactie en schrijf je mee aan ons verhaal, wij kijken er alvast naar uit.