Kopstukken in het Hageland brachten ook hun stem uit, zo ook Katrien Houtmeyers: "Eerst ontbeten met mijn ventje"

9 juni 2024 | 13u48 | Gepost door redactie
Houtmeyers

Ook in het Hageland gingen de kopstukken voor de verkiezingen naar het stemlokaal. In Aarschot was dat bijvoorbeeld Gwendolyn Rutten (Open Vld), in Diest Maurits Vande Reyde (Open Vld), in Diest Carina Jankowski (Vooruit), in Tienen Katrien Partyka (cd&v) en in Tielt-Winge Katrien Houtmeyers (N-VA) die allemaal dingen naar de gunst van de kiezer. "Ik genoot eerst van een ontbijt met mijn ventje", zegt Houtmeyers.

Houtmeyers, die tot vandaag zetelt in de Kamer, beleefde een rustige verkiezingsochtend. Eerst ontbeet ze met haar man en daarna maakte ze een wandeling vooraleer zelf te gaan kiezen. 

Ik stapte in de politiek om een verschil te maken voor de mensen. Het is mijn diepste overtuiging dat passie je, stapje voor stapje, dichter bij je doel brengt. De voorbije periode hebben we hard gewerkt en ik ben best blij dat de campagne achter de rug is. Ik verwacht en hoop op een goed resultaat. Ik hoop dat we de grootste partij worden in Vlaams-Brabant. We hebben in elk geval, in de voorbije periode, ons best gedaan om op te komen voor mensen en we willen dit heel graag opnieuw doen de volgende jaren. Het is natuurlijk best spannend maar ik heb er het volste vertrouwen in.”

Lees meer over