Kat Toulouse verdwijnt na diefstal, eigenaars zitten in Spanje, maar intussen kwam het dier braaf naar huis

Toulouse
Toulouse, de kat die spoorloos verdween na een inbraak in Diest, de eigenaars zijn met vakantie in Spanje, is terecht. Het dier kwam zelf terug naar huis waar vrienden van het koppel de kat aantroffen aan de achterdeur. 

Terwijl Nathalie Fabes (43) uit Molenstede met vakantie is in Spanje werd er bij haar thuis ingebroken. De kat Toulouse, verdween samen met de buit. 

“Toulouse, de naam komt uit de Disneyfilm Aristokatten, is echt mijn baby. We hebben zelf geen kinderen, maar onze katten vervangen dit. De Britse korthaar is nu twee jaar, we hebben hem gehaald tijdens de coronacrisis. Toulouse is echt een lieverd, we hebben voor hem en onze andere kat een buitenren gemaakt in de tuin en gaan er regelmatig mee wandelen. Ik ben er zo verdrietig om dat ik niet mee kan gaan zoeken, want ik zit nu in Spanje”, vertelde het trieste baasje eerder maar kijk, er is goed nieuws want Toulouse kwam weer naar huis. 

"Opeens stond Toulouse aan de achterdeur. Heel veel volk was al gaan zoeken maar tevergeefs. Hij was wat schuchter en verstopte hem een beetje maar uiteindelijk kregen vrienden hem toch binnen. Ik ben superblij."

Lees meer over