Het allerbeste voor 2022 waarin al uw verhalen welkom zijn

Nieuwjaarsdrink
Nog enkele uren en dan nemen we afscheid van 2021, een bewogen jaar waarin we met zijn allen veel moesten opofferen en veel toegiften doen. Ook wij hebben onze wensen klaar voor u. 

Laat ons alvast een open deur intrappen, 2021 was niet meteen het jaar van onze dromen. Het coronavirus bleef ons het leven maar moeilijk maken, dan mocht een concert weer wel, dan weer niet. De ene keer mochten we met enkelen afspreken, de volgende keer moesten we ons gezond verstand aanspreken. 

Toen kwamen ook nog de delta- en omikronvarianten om het allemaal nog ingewikkelder te maken maar uiteindelijk slaagden we er als maatschappij behoorlijk goed in om ons aan de regels te houden. 

Wellicht staat op de wenslijst van velen vanavond een 2022 met minder beperkingen en vooral ook met een oplossing voor dit almaar voortstuwend virus. 

Anderzijds waren er wellicht ook mooie momenten in het voorbije jaar voor eenieder en die moeten we met zijn allen koesteren.

2022 wordt een jaar van hoop op beterschap maar vooral ook op veel goesting om te leven en zaken te realiseren, laat net dat laatste iets zijn wat ons interesseert want wij zijn geboeid door al uw verhalen en die hadden we van u dan ook graag vernomen. 

Mail ons, stuur een postduif of laat het ons op een andere manier weten want wij willen heel graag ook uw verhaal brengen. 

Wij willen u alvast bedanken voor het feit dat u het nieuws uit de regio volgt via onze sites en apps. We wensen u allemaal het allerbeste voor 2022.