Groot-Hoegaarden uitgekamd: steeds geen spoor van Joran

Joran Steenwinckel

Wie heeft Joran Steenwinckel (25j ) gezien?  Dat is de oproep die gisteren werd gelanceerd. Hij is vermist te Hoegaarden in de nacht van 18 op 19 januari 2023. Er is vanmorgen gezocht in Groot Hoegaarden met een 50-tal mensen, maar voorlopig geen enkel spoor. De zoekactie gaat verder in Kerkom-Boutersem.

Joran is 1m76 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker lang haar dat hij meestal draagt in een staart of een dot. Welke kledij hij droeg op het moment van zijn verdwijning is niet geweten. Joran zou woensdagavond nog een facebookbericht verstuurd hebben, maar sindsdien geen spoor meer.

Vrijdagmorgen is in Hoegaarden massaal gezocht naar Joran in Groot-Hoegaarden, met een 50-tal personen. Er rukte ook een helikoper uit, maar zonder resultaat.

De zoekactie gaat verder vrijdagnamiddag  in de omgeving van Kerkom.  Afspraak aan de boerenzaal om aan de Malendriesstraat 51  om 14 uur.  Iedereen is welkom om te helpen zoeken. De politie vraagt om  een fluovest aan te doen voor de herkenbaarheid.

Gelieve o uw getuigenissen uitsluitend per e-mail te bezorgen op het adres van de recherche@police. België. eu of via de gratis lijn 0800/30.300. Info: https://www.police.be/.../pers.../majeurs/joran-steenwinckel

  · 

Lees meer over