Eerstelijnszone organiseert welzijns- en gezondheidsinformatiebeurs in Den Egger

Den Egger

De Eerstelijnszone Demerland organiseert op dinsdag 20 september voor het eerst hun Wel Wijs, zeg maar een welzijns- en gezondheidsinformatiebeurs. Bedoeling is bezoekers wegwijs te maken in het aanbod aan beschikbare diensten maar je kan er ook terecht voor een babbel met lotgenoten.

Via een standenmarkt kan je er kennismaken met het aanbod van verschillende welzijns- en gezondheidspartners zoals CAW, thuiszorgdiensten, OCMW, mantelzorgverenigingen, patiëntenverenigingen en anderen. 

Er staan die dag ook gratis lezingen en getuigenissen op het programma over het omgaan met dementie, leven met chronische pijnen en veerkracht.

De dag wordt afgesloten met een ludieke voorstelling door Imboorling.

Op de website https://eerstelijnszone.be/wel-wijs-de-welzijns-en-gezondheidsinformatiebeurs-van-eerstelijnszone-demerland vind je meer informatie en kan je je inschrijven voor de voorstelling. Op hun Facebookpagina vind je ook meer informatie, https://www.facebook.com/events/353086206948133.

Alles gaat door in Den Egger (August Nihoulstraat 74, 3270 Scherpenheuvel-Zichem) van 13 tot 18.30 uur. De lezingen gaan door van 14 tot 17.30 uur en de inkom is gratis. Imboorling begint aan hun voorstelling om 18.30 en hiervoor is inschrijven verplicht.

Wel Wijs