Zoon van Danny Fabry woedend nadat hij niet welkom is op begrafenis grootmoeder: "Mijn vader blijft mij pesten"

23 februari 2023 | 21u46 | Gepost door redactie
Danny
Het komt niet meer goed tussen de Leuvense zanger Danny Fabry, Robert Esseldeurs en zijn zoon Danny Esseldeurs, in een vorig leven bekend als Danny Fabry Junior. Maria, de mama van Danny Fabry overleed onlangs op 103-jarige leeftijd. Haar overlijden brengt nog een hoop extra leed met zich mee, zo blijkt.

"Mijn grootmoeder is overleden maar mijn narcistische vader Robert Esseldeurs had aan mijn tante en neef gevraagd om mij niet te verwittigen van het overlijden. Daarnaast had hij gezegd dat ik ook niet welkom ben op de begrafenis van mijn grootmoeder. Zelf had mijn tante mijn naam mee op rouwbrief geplaats maar mijn vader heeft de drukker verwittigd dat mijn naam en die van mijn zus Kelly er niet op mag staan", zo zegt zoon Danny Esseldeurs.

"Het strafste is dat mijn vader direct na haar overlijden interviews aan het regelen is met Dag Allemaal en andere weekbladen. Zo zal volgende week al een interview verschijnen in Dag Allemaal. Ik ben razend dat mijn vader de dood gebruikt van zijn moeder om zo nog in de boekjes te kunnen komen. Hoe laag kan je vallen als zoon?", vraagt zoon Danny zich af.

"Ondertussen heb ik mijn tante gezien en ze is op de hoogte dat ik niet naar de begrafenis van mijn grootmoeder ga uit respect. Ik zou iets kunnen doen als ik mijn vader zou zien en dat wil ik niet. Ik ken mijn vader en hij doet er alles aan om mijn leven verder zuur te maken en daar hoort ook pesten bij en leugens de wereld in sturen om zo zichzelf te verheerlijken. Zo zouden mensen denken dat ik echt krapuul ben en door en door slecht ben", zegt Danny.

"Ik schaam mij dood voor mijn vader en ik hoop dat hij stopt met mij verder te pesten en verder gaat met zijn droomwereld als de grote 'Danny Fabry'. Ik hou mijn hart al vast van wat er weer als reactie gaat komen. Ik ben een gebroken iemand", besluit Danny.

Zijn vader Robert Esseldeurs, beter bekend als Danny Fabry geeft zijn kijk op de feiten. "De enige reden waarom ik hem niet uitgenodigd heb voor de begrafenis is dat hij na coronatijd één keer zijn grootmoeder heeft bezocht en dat ze steeds achter hem heeft gevraagd, tevergeefs. Er kon zelfs geen telefoontje af, op één keer na."

Wat Dag Allemaal betreft die mensen zijn op de verjaardag van mijn moeder 103 ook geweest en het is maar normaal dat deze mensen daar ook iets over schrijven op een deftige manier. Zeker daar mijn schoonmoeder en moeder op één week tijd zijn gestorven. Dat hij steeds in de kranten wil staan kon ook op een deftige manier of even bellen voor de juiste reden. Je moeder verliezen is het ergste wat er is en dan nog ruzie maken in de media alleen om belangstelling te hebben: dat vind ik echt zielig. Verder wil ik niet reageren. Ik denk dat de mensen mijn zoon ook wel kennen", zo besluit Fabry.

Lees meer over