Twee finalisten van MNM Start To DJ 2024 komen uit onze regio

dj's

MNM gaat weer op zoek naar dj-talent dat iedereen omverblaast achter de decks en met een paar mixes elke dansvloer kan laten vollopen. De inzet? Een dj-set op het festival der festivals: Tomorrowland!

MNM-dj Laura Govaerts maakte bekend wie de finalisten zijn. Zij nemen het komende week op in heuse dj-battles. Een vakkundige jury kiest de 3 finalisten die doorgaan naar volgende week. Daarna is het aan de luisteraar: die beslist wie de winnaar wordt van MNM Start To DJ 2024 op vrijdag 24 mei.

Uit onze regio behaalden twee DJ's de finale: 

Breaze

Brecht is 24 jaar en komt uit Boutersem. Het is zijn droom om grote festivals zoals Tomorrowland en Pukkelpop te draaien. Hij kijkt op naar dj's zoals Snapback en Michael Amani. Brecht heeft diabetes, maar dat houdt hem niet tegen om de pannen van het dak te draaien.

Guilini

Helene (25, Oud-Heverlee) is nog maar een jaar bezig als dj, maar weet al goed haar mannetje te staan. Haar droom is om in Zuid-Afrika, waar stiefpapa Karl Symons een deel van het jaar verblijft, een set te draaien en nog veel bij te leren van andere dj's. Helene is de dochter van Sara, die in Leuven een tijdje koffiebar Sara's uitbaatte. 

Lees meer over