Twee dagen hinder door bijkomende omleiding aan Kerkomsesteenweg in Boutersem

13 september 2022 | 17u00 | Gepost door redactie
Het kruispunt Kerkomsesteenweg-Kumtichsestraat-Malendriesstraat (Foto Google Maps)

Er komt op donderdag 15 en vrijdag 16 september een kleine bijkomende omleiding aan de Kerkomsesteenweg. Deze komt bovenop de reeds bestaande omleiding. Het wordt opletten voor wie uit Lubbeek of uit Breisem komt.

Op donderdag en vrijdag zal men ter hoogte van het kruispunt Kerkomsesteenweg met de Malendriesstraat-Kumtichsestraat voorbereidende werken uitvoeren voor het verbreden van het voetpad. Voor de afbraak van een tuinmuur zal er een bijkomende omleiding van toepassing zijn op de reeds bestaande omleiding.

Bijkomend wordt er eenrichtingsverkeer ingesteld komende van Boutersem centrum in de richting van de Malendriesstraat, richting Lubbeek,  en de Kumtichsestraat, richting Breisem. Het verkeer dat komt van de Malendriesstraat, vanuit Lubbeek,  kan ter hoogte van het kruispunt Kerkomsesteenweg niet rechtsaf, maar wordt omgeleid via de Kerkstraat.

Ook het verkeer dat van Breisem komt richting Boutersem centrum, wordt via de Kerkstraat omgeleid. In de Kerkstraat zelf wordt het plaatselijk verkeer tijdelijk opgeheven en vervangen door eenrichtingsverkeer vanaf de Kumtichsestraat tot de Kerkomsesteenweg. (CH)

Info over de werken: www.boutersem.be/kerkom-verbindingsriolering-kerkomsesteenweg

Lees meer over