Te veel vrijwilligers voor vaccinatiecentrum Kampenhout

18 februari 2021 | 10u27 | Gepost door connyjuste@yahoo.com
vaccinatiecentrum kampenhout
Ook het vaccinatiecentrum in de voormalige witloofveiling van Kampenhout heeft heel veel vrijwilligers nodig om zijn taak te kunnen vervullen. Door de vele reacties die er op de oproep hiertoe kwamen, dienen de inschrijvingen echter te worden stopgezet. In het centrum zullen onder meer inwoners van Haacht en Keerbergen worden gevaccineerd.

Nu het vaccinatiecentrum Kampenhout-Sas helemaal klaar is, bereiden de organisatoren zich voor op de vaccinaties. Om dit vlot te laten verlopen hadden ze een oproep gedaan op vrijwilligers, een oproep die duidelijk niet in dovemansoren is terecht gekomen. Het centrum kreeg immers heel veel reacties. 

De betrokken partners zijn intussen gestart met het contacteren van de vrijwilligers die zich hadden aangemeld.. Wie zich inschreef als logistieke vrijwilliger krijgt of kreeg een mail van kampenhout@vrijwilligers.vlaanderen om zich te registreren en zijn/haar persoonlijke gegevens (bv. rijksregisternummer, …) in te vullen op planningsplatform van Radarwerk. Zo krijgt de organisatoren een zicht op ieders beschikbaarheid.

Door de vele reacties moeten ze echter voorlopig de inschrijvingen stopzetten. Personen die nog niet zijn ingeschreven, krijgen op een later tijdstip een oproep. 

Lees meer over