Smulfietseling verenigt KWB-afdelingen

smulfietseling
Op zondag 22 augustus organiseren de KWB-afdelingen van Boortmeerbeek, Haacht Sint-Adriaan, Keerbergen, Rotselaar en Tildonk weer hun smulfietseling. Het is de 18de keer dat de KWB-afdelingen die samen organiseren.

Dit jaar gaan de organisatoren door met het nieuwe concept waarbij start en eindpunt van de toer op dezelfde locatie gelegen zijn. Van de 5 afdelingen is er ook jaarlijks een afdeling die alleen meewerkt achter de schermen, waardoor er dat jaar geen stop bij deze afdeling is. "Hierdoor varieert de samenstelling van de smulfietseling elk jaar",zo luidt het bij de organisatie. "Dat biedt de mogelijkheid om steeds een ander parcours te maken." Boortmeerbeek heeft dit jaar aperitief en dessert, als start en einde van de tocht. Tildonk serveert de soep, Rotselaar verzorgt het voorgerecht, Keerbergen heeft dit jaar het hoofdgerecht en Haacht Sint-Adriaan is vrij.

Praktische informatie

Vertrek tussen 10 uur en 12u30 aan het KWB -lokaal te Boortmeerbeek (Schoubroekstraat 21a). Aankomst in Boortmeerbeek tussen 16 uur en 18 uur. Bij vertrek krijgt iedere deelnemer tickets voor aperitief, soep, voorgerecht, hoofdschotel, dessert en 2 drankbonnekes om te gebruiken in een van de 4 stopplaatsen.

Het bewegwijzerde parcours bestaat hoofdzakelijk uit verkeersarme wegen en bedraagt over zijn ganse lengte een 40tal kilometer.

Leden betalen 17 euro, niet-leden 22 euro. Kinderen (tot en met 14 jaar) betalen 8 euro

Betaling doe je via het rekeningnummer: BE31 7440 1055 9855. Gelieve in de mededeling naam, tijdslot, telefoonnummer en het aantal deelnemers te vermelden.  "Het is de bedoeling dat de deelnemers worden ingedeeld in 5 tijdssloten van telkens 30'", zo luidt het bij de organisatie. "Op die manier krijgen we een optimale spreiding in de zalen."

Wegens corona kan men dit jaar uitsluitend telefonisch reserveren en dit via 0474 89 51 53 na 17 uur. Daar krijg je dan een tijdslot toegewezen om te vertrekken. Inschrijven kan van 16 juli tot en met 12 augustus.

Lees meer over