Ontdek de magie van speelgoed bij De Schat van Emil

3 oktober 2023 | 09u12 | Gepost door redactie
De Schat van Emil
Publi

Ben je op zoek naar het perfecte speelgoed voor je kinderen? Zoek niet verder! De Schat van Emil is dé online speelgoedwinkel waar je alles kan vinden om de verbeelding en vindingrijkheid van je kleintjes te stimuleren.

In een wereld waar technologie steeds meer de overhand neemt, is het belangrijk om kinderen te laten spelen op een manier die hun fantasie en creativiteit stimuleert. Met die gedachte ging lokaal onderneemster Elke De Schepper uit Langdorp anderhalf jaar geleden aan de slag, vooral omdat ze haar zoontje en oogappel Emil intellectueel wilde uitdagen. Zo zag De Schat van Emil het licht. “Ik geloof er sterk in dat kinderen zo veel mogelijk zelf moeten ontdekken. Met De Schat van Emil heb ik daarom een plek gecreëerd waar ouders gemakkelijk toegang hebben tot kwalitatief speelgoed dat de creativiteit en het plezier van hun kinderen bevordert.”

Wie een kijkje neemt op de website, valt meteen de zorgvuldig samengestelde selectie van het speelgoed op. “Ons aanbod bestaat uit een verzameling van speelgoed van hoge kwaliteit, geselecteerd op basis van veiligheid, duurzaamheid en educatieve waarde en gemaakt van milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde materialen.”

“We denken wel aan een fysieke winkel en hopen die uiterlijk volgend jaar te openen, al heeft het online gegeven toch als voordeel dat ouders slechts met een paar klikken door onze uitgebreide catalogus kunnen gaan. Of het nu gaat om puzzels, die het traditioneel goed blijven doen, bouwsets (o.a. van Modu en Stapelstein) of educatieve spelletjes. Zolang het de kinderen maar aanmoedigt om hun eigen wereld te creëren. Het is zo leuk om Emil bezig te zien als hij zijn eigen verhaal bedenkt en regels bepaalt, wat toch essentieel is voor zijn zintuiglijke waarneming en motorische ontwikkeling”, besluit Elke.

Ben je ook getriggerd door het verhaal en aanbod van De Schat van Emil? Surf dan zeker naar schatvanemil.eu. Als je een item uit het ruime assortiment bestelt, kan je ervoor kiezen om het af te halen op locatie in Aarschot (Gijmelsesteenweg 153) of Haacht (Keerbergsesteenweg 6) of het thuis te laten leveren. Tijdens black friday, het weekend van de webshop en de feestdagen zijn er ook nog mooie kortingen in het verschiet.