N-VA-kopstukken openen Vlaams Huis in Tielt-Winge

30 september 2023 | 10u52 | Gepost door redactie
Vlaams Huis

In Tielt-Winge is gisteravond een nieuw ‘Vlaams Huis’ geopend. De plechtigheid werd bijgewoond door enkele kopstukken van de partij, zoals Bart De Wever, Ben Weyts, Theo Francken, Katrien Houtmeyers en andere parlementsleden. Maar ook meer dan 300 partijleden vonden hun weg naar het nieuwe campagnesecretariaat.

Het was gisteravond over de koppen lopen in het Vlaams Huis Tielt-Winge dat werd geopend aan de Leuvensesteenweg 304. Niet verwonderlijk, want verschillende kopstukken van de partij maakten hun opwachting: voorzitter Bart De Wever, Kamerleden Theo Francken en Katrien Houtmeyers en minister Ben Weyts tekenden alvast present voor de opening. Ook heel wat andere parlementsleden en lokale mandatarissen woonden de receptie bij. Die werd voorafgegaan door enkele strijdvaardige speeches van De Wever, Francken en Weyts.

Het Vlaams Huis wordt het kloppende hart van de lokale N-VA-afdelingen in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni 2024. Dan trekken we massaal naar de stembus voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Een belangrijke datum voor N-VA, en daarom richt ze in heel Vlaanderen campagnesecretariaten op waar de verkiezingen zullen worden voorbereid. In het Hageland werd gekozen voor een centrale, goed zichtbare en gemakkelijk bereikbare locatie, aan de Leuvensesteenweg 304 in Tielt-Winge.

Ook na de opening blijft het Vlaams Huis Hageland een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar iedereen terechtkan met vragen en opmerkingen. De medewerkers die het campagnesecretariaat bemannen, vormen het aanspreekpunt voor al wie binnenspringt. Zo wordt het Vlaams Huis Hageland de komende negen maanden het hart van de campagne.

Lees meer over