Man (54) krijgt slaag van buurman (24) omdat hij vraagt om muziek stiller te zetten, ook agenten delen in de klappen

12 september 2023 | 22u55 | Gepost door annpeeters
combi
In de ochtend van 10 september omstreeks 7 uur belde een 54-jarige man aan bij zijn buurman om te vragen of de muziek iets stiller mocht, maar dat liep niet goed af.

De man kwam rechtstreeks van zijn werk en had graag nog even willen slapen, daarom ging hij aanbellen bij zijn buurman met de vraag om de loeiharde muziek wat stiller te zetten. "De verdachte, een 24-jarige man, opende zijn voordeur en zou onmiddellijk naar buiten zijn gestormd, daarbij een vuistslag uitdelend recht in het gezicht van zijn buurman. Het slachtoffer, een 54-jarige man, kwam vervolgens ten val, waarop de verdachte op het gezicht van de man zou zijn blijven schoppen en slaan. De man liep zware verwondingen op aan het hoofd en gezicht. De vrouw van het slachtoffer zag alles gebeuren en belde naar de hulpdiensten", laat het parket van Leuven weten. 

De hulpdiensten kwamen ter plaatse en namen het 54-jarige slachtoffer mee naar het ziekenhuis voor verzorging. De verdachte werd gearresteerd door PZ Lubbeek en meegenomen naar het commissariaat.  

"Toen de verdachte diende overgebracht te worden naar het cellencomplex van PZ Leuven liep het opnieuw fout. Bij de overbrenging heeft hij twee politie-inspecteurs aangevallen en hen een aantal slagen gegeven."

Het parket van Leuven heeft een onderzoeksrechter gevorderd. De verdachte werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter. De onderzoeksrechter heeft besloten de man aan te houden op verdenking van opzettelijke slagen en verwondingen met werkonbekwaamheid, opzettelijke slagen met werkonbekwaamheid aan agenten. Vrijdag dient hij te verschijnen voor de raadkamer. Het onderzoek door de recherche van PZ Lubbeek loopt verder onder leiding van de onderzoeksrechter. 

Lees meer over