CVO-Volt organiseert cursus “Zelf een webshop starten”

16 januari 2021 | 08u37 | Gepost door rik.poulman@te…
CVO-volt
Meer en meer schakelt de bedrijfswereld over naar online verkopen. Maar hoe begin je daar zelf aan? In een praktische module word je bij CVO-Volt stapsgewijs begeleid bij je eerste stappen in de online verkoopwereld. De helft van de lessen krijg je via afstandsonderwijs.

Heel wat zelfstandige ondernemers krikken hun zakencijfer om via een eigen online platform. Voor wie daar helemaal geen ervaring mee heeft en er zelf van droomt om zo’n platform op te zetten, organiseert CVO-Volt binnenkort een module om je snel op weg te helpen. Je leert stapsgewijs een eigen webshop uit te bouwen en onderhouden via het gebruiksvriendelijke platform Wordpress. Daarnaast ontvang je ook verschillende marketing tips waarmee je je webshop in de spotlights kan zetten. Deze module is geschikt voor iedereen met interesse in online ondernemerschap. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Wel wordt verwacht dat je vlot met een computer kan werken (mappen aanmaken, bestanden opslaan, …).

Deze module wordt 50% in afstandsonderwijs gegeven. Dit impliceert dat je de helft van de leerstof van thuis uit, op je eigen tempo, kan verwerken. De leerkracht voorziet hiervoor een cursus, videomateriaal en online vragensessies. De andere lessen gaan door op school. De reeks start op 1 maart en duurt tot 17 mei met een frequentie van 1 lesmoment per week. Het lesgeld bedraagt € 60.

Inschrijven kan via https://www.cvovolt.be/37026, Info: info.design@cvovolt.be

Lees meer over