BV's op vakantie in coronatijden: de vakantie van Yentl Keuppens en haar nieuw lief Jori uit the Sky Is The Limit

21 juli 2021 | 08u00 | Gepost door redactie
Yentl Keuppens en haar nieuw lief, Jori Martens, voor de Eiffeltoren in Parijs
Waar gaan de bekende figuren uit onze regio met vakantie? Die vraag stelden wij aan vijf BV's nu de coronamaatregelen ons toch al iets meer vrijheid geven. Wij gingen bij hen aankloppen en vroegen meteen ook naar hun vakantie-ervaringen vóór de coronacrisis. Vandaag is het de beurt aan influencer Yentl Keuppens uit Diest. We lichten alvast een klein tipje van de sluier op: zij gaat voor het eerst op een grote reis met haar nieuwe vriend, Jori Martens uit The Sky Is The Limit.

Al jaar en dag is Yentl een belangrijke influencer, intussen heeft ze ook een eigen kledingslijn en sinds enkele maanden ook een lief, met name Jori Martens die destijds met zijn familie deelnam aan The Sky Is The Limit en wiens ouders een beddenzaak uitbaten in Aarschot. Hijzelf heeft dan weer een handel in jacuzzi’s.

Met hem gaat Yentl deze zomer naar Kroatië en dat is meteen de eerste echte langere reis die het koppel samen onderneemt. “Geef mij sowieso maar een zomervakantie, het is al genoeg winter in België. Zonnige bestemmingen doen me enorm veel deugd, ideaal om de batterijtjes weer op te laden. Normaal ging ik ook naar Curaçao, maar ik heb een nierontsteking opgelopen en daardoor ging die trip niet door. Ik ben blij dat we wel nog naar Kroatië kunnen dit jaar. De dag voor ons vertrek krijg ik mijn tweede prik en ik ben een beetje bang dat ik er ziek van zal zijn, daarom kozen we voor een autovakantie en zowel Jori als ik vinden Kroatië prachtig. Hij vindt het ook zalig om met de wagen te rijden, kortom een ideale bestemming voor ons tweetjes (lacht). In deze coronaperiode lijkt Kroatië ook een relatief veilige bestemming. Natuurlijk zijn we allemaal Covid grondig beu, maar ja, het is nu eenmaal zo. Het zal in elk geval een vakantie worden die het midden houdt tussen luilekkeren aan het zwembad en mooie plekjes ontdekken, want beiden vinden we leuk.”

Yentl en Jori, samen aan het Louvre in Parijs.
Yentl en Jori, samen aan het Louvre in Parijs.

Vakantie is toch een beetje werken

Yentl gaat wel vaker op reis maar meestal is dat voor de job als influencer en voor haar kledinglijn. “Nu is het puur genieten, alhoewel ik zeg dat nu wel maar we gaan er toch ook een fotoshoot organiseren voor mijn huidige Yentl K zomercollectie die zeer goed verkocht en daar ben ik heel blij om. Er is ook al veel vraag naar de wintercollectie, die komt er enkele weken nadat we terug zijn van vakantie aan.”

Voor haar kan de coronacrisis niet snel genoeg bedwongen zijn, want op haar verlanglijstje staan nog heel wat bestemmingen. “Eén van de mooiste plekjes waar ik al ben geweest is zonder enige twijfel IJsland. Het is er zó mooi. Anderzijds zou ik heel graag weer naar Las Vegas gaan want daar wonen mijn vrienden Frank Molnar en zijn vrouwtje Marissa Galle. Ze zijn nog maar pas mama en papa geworden en dus zou het fijn zijn om gauw bij hen langs te kunnen gaan. Ook Australië staat hoog op mijn bucketlist, al van kleins af ben ik benieuwd naar dat continent. Maar ik wil ook graag naar Venetië. Het lijkt me romantisch om daar met Jori heen te gaan. We zijn onlangs samen naar Parijs geweest en dat was meteen één van de eerste echte tripjes samen, het was zalig en voelde zo goed. En dan te bedenken dat we mekaar leerden kennen toen ik naar hun winkel ging omdat ik op zoek was naar een nieuw bed (lacht). Het klikte tussen ons en ik zou nu al niet meer zonder hem kunnen, ook al kennen we mekaar nog maar enkele maanden.”

Voor Yentl is vakantie toch een klein beetje werken.
Voor Yentl is vakantie toch een klein beetje werken.

Mooie herinneringen aan eerdere vakanties met het gezin

Naast de trips in het verschiet heeft de influencer ook goede herinneringen aan de reizen die ze als kind samen met haar ouders maakte. “Ik denk nog vaak terug aan de trips naar Oostenrijk. Wij zijn een hecht gezin en amuseren ons altijd rot samen. Ook in volle coronacrisis hadden we veel aan elkaar. Vandaag gaan we vooral nog samen naar zee. Vroeger, toen mijn oma nog leefde, trokken we regelmatig met heel de familie naar Knokke en dat waren ook bijzonder leuke tijden. Recent ben ik nog met mijn vader, en mijn collega Charlotte en haar man Gunther Levi, naar Istanboel geweest. We zijn daar stoffen gaan kiezen voor mijn volgende collectie. Dat is daar echt de hemel van de stoffen. Ik ben er met mijn vader ook een dagje op uitgetrokken en dat was zalig. Ik ben zo dankbaar voor mijn leven waarop zoveel mooie dingen op mijn pad komen", zo besluit Yentl.

Lees meer over