Aarschots kinderkoor Scaletta komt met Kerstshow met heel wat andere bv's

Kerstspecial
Stijn Kolacny van het Scala-koor pakt uit met nieuws want eind dit jaar brengt Scaletta, zeg maar het kinderkoor van Scala, een kerstshow waaraan ook grote namen als Belle Pérez, Udo, Marijn – Boma – Devalck en Tine Embrechts deelnemen.

Scaletta is het kinderkoor van Scala en meteen ook de kweekvijver van het wereldberoemde koor van de broers Kolacny. De enthousiaste groep jonge zangers levert, net zoals bij een voetbalploeg, reeds 25 jaar lang jeugdspelers aan Scala.

In december vorig jaar brachten de Scaletta-kids - samen met Gene Thomas, Free Souffriau, Udo en Dana Winner - een tv-kerstspecial voor Eén en alle regionale tv-zenders. “Het was een warm initiatief om muziek en kerstsfeer in de huiskamer te brengen, in tijden waar corona-gewijs fysieke optredens uit den boze waren. Meer dan twee miljoen kijkers genoten nationaal en regionaal van de tv-uitzending. Dit jaar kan het gelukkig weer live voor een echt publiek”, zegt Stijn. “De show wordt gebracht in zes zalen in 5 provincies. Op 10 december trekken we onze toernee op gang in Aarschot, daarna volgen Antwerpen, Genk,  Deinze , Oostende en Roeselaere.”

Lees verder onder de foto. 

Udo en Belle
Udo en Belle brengen samen een duet. Foto: Scaletta

Theatershow met variatie

Het wordt een dynamische en gevarieerde show voor jong en oud. “Eigenlijk is het een theatershow. Naast ons eigen koor zorgen Belle Pérez en Udo voor nog meer muziek. Voor het eerst in hun  carrière wagen ze zich ook aan een  duet samen, maar er zijn nog andere duetten die voor een primeur gaan zorgen. Alle bekende kerstsongs komen aan bod, in een verfrissend nieuw jasje én misschien wel met een kwinkslag.”

En er is meer want er zit ook humor in de show en die wordt gebracht door Marijn Devalck en Tine Embrechts. “We kunnen al verklappen dat ze op zoek gaan naar de ware betekenis van Kerstmis en ze voor verrassende muzikale acts zullen zorgen waarin comedy nooit ver weg is. Het is natuurlijk mooi meegenomen dat die twee ook  over bakken muzikale ervaring en talent beschikken, natuurlijk gebruiken we dat en het zal voor vuurwerk en magie zorgen. We hebben er in elk geval veel zin in. Scaletta brengt hun repertoire van vorige kerstshows maar we komen ook met nieuwe nummers.”

Tickets kan je bestellen via www.dekerstshow.be

Over 25 jaar Scala lees je hier meer

We willen u het promofilmpje niet onthouden dat Stijn deelde op zijn sociale media. 

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

Lees meer over