Voor 5 euro met de taxi heen en terug van Linter naar vaccinatiecentrum

Verplaatsing per taxi naar vaccinatiecentrum
Om iedereen de mogelijkheid te bieden zich te laten vaccineren, wil de gemeente Linter in samenwerking met de andere gemeenten van de Eerstelijnszone de minder mobiele 65-plussers van de gemeente, die niet op eigen initiatief in het vaccinatiecentrum (foto) van Landen geraken, taxivervoer aanbieden.

Minder mobiele 65-Plussers uit Linter, evenals die uit Geetbets, Kortenaken, en Zoutleeuw, kunnen per taxi naar het vaccinatiecentrum in  Landen voor 5 euro per persoon. Via één inbelnummer 016 80 29 31 kan taxivervoer aangevraagd worden.

Het forfaitair tarief voor taxivervoer bedraagt 50 euro voor gans de gemeente Linter voor de rit Linter – Landen en  terug. In dit tarief is het aan huis ophalen van de aanvrager, het vervoer naar het vaccinatiecentrum, de wachttijd aan het vaccinatiecentrum en de terugrit begrepen. Het forfait te betalen door de aanvrager 65-plusser bedraagt slechts 5 euro per persoon, want de gemeente betaalt dus zelf een bijdrage van 45 euro voor het taxivervoer.

Info op helpdesknummer voor vaccinatiecentrum Landen 011 88 03 30 of in Linter OCMW via  011 88 86 60 of de gemeente via 011 78 91 30

Lees meer over