Doe een ‘dutje in de wei’ en word wakker in de schoonste boerenweide van Melkwezer en omstreken

Dorien en kinderen
Zopas werd het landbouwbedrijf ‘Van het Lindeveld’ uit Melkwezer bekroond als laureaat van de Korte Keten Kop van de provincie, een bedrijf uitgebaat door de jongere generatie met Tim Bottu en Dorien Bruynseels. Dorien wil er vanaf september starten met een nieuwe project ‘Dutje in de wei’, en dit op de weide van de familie die al eerder door Natuurpunt werd verkozen als de schoonste boerenweide.

Vanaf september kan men in een omgebouwde veewagen tussen de koeien overnachten. Het gaat om een mooie site, even buiten de dorpskern van Melkwezer. “We vinden het leuk om mensen te verbinden met ons landbouwbedrijf. Ik kreeg de idee om mensen op een nog meer speciale manier met ons te verbinden, namelijk door hen te laten overnachten op onze schoonste boerenweide, zodat ze kunnen genieten van het zicht dat wij hier ook hebben.”

Lees verder onder de foto

Dorien met kinderen op het bed

“De veewagen die we laten ombouwen hebben was origineel in gebruik door een wijntransportbedrijf, vandaar de opschriften. Later werd het een veewagen en mijn broer heeft het ook gebruikt om op Rock Werchter te gaan kamperen. Nu hebben we het omgebouwd tot mogelijkheid tot overnachting voor twee volwassenen en twee kinderen. Ze kunnen er rusten in de natuur en wakker worden met zicht op de mooiste weide.” (foto)

Lees verder onder de foto met uitzicht op de weide

Uitzicht op weide

“Er komt nog een sanitair blok naast de wagen en er komt nog een buitendouche, zodat vanaf september ‘Dutje in de wei’ realiteit wordt”, besluit Dorien. Iedereen krijgt dus de kan om in de natuur te vertoeven in de mooie wagen hieronder afgebeeld,  met nog wijnopschriften van Loire-wijnen uit Frankrijk.

De omgebouwde wijn en veewagen

Lees meer over