Buurtwerking ’t Warenhuis uit Neerhespen zoekt vrijwillige medewerkers

6 mei 2021 | 11u52 | Gepost door christian.henn…
Vrijwilligers gezocht voor de boerderij
Buurtwerking ’t Warenthuis, Sporen vzw in Neerhespen (Linter) organiseert ook dit jaar enkele weken vol sport en spelplezier op de boerderij in Neerhespen, voor kwetsbare jongeren uit Linter. ‘Om dit tot een succesverhaal te maken zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers’, aldus een oproep van buurtwerking ’t Warenhuis.

‘We zijn op zoek naar vrijwilligers die voor ons en onze jongeren lekkere, simpele maaltijden willen koken (foto ’t Warenhuis), af en toe onze vuile voetjes en sporen willen wegwerken in huis, ons van een lekker vieruurtje voorzien en zorgen voor dat warme gevoel in huis’, aldus de oproep.

Er worden vrijwilligers gevraagd voor de periode van 5 tot 9 juli, van 2 tot 6 augustus, van 9 tot 13 augustus en van 17 tot 20 augustus. Info: riet.bertrand@sporen.be

Samen met Buurtwerking ‘t Warenthuis werkt Linter, het OCMW, het Huis van het Kind en Huize Levenlust mee aan de zomerwerking. Die vindt plaats in de lokalen van het Warenthuis in Neerhespen voor jongeren tussen 3 en 18 jaar en dit van 6 juli tot en met 21 augustus. Een gevarieerd programma wordt aangeboden om er zo een zinvolle zomer van te maken: van werken op de boerderij, verzorgen van de dieren, tot thema dagen, creatieve projectjes, sport en spel,…  De gemeente Linter zal in die periode zorgen voor vervoer naar Neerhespen.

Lees meer over