Vzw Bindkracht en de bewoners van de Bindkrachtvilla uit Walshoutem danken alle deelnemers aan 24 uur met filmpje

16 oktober 2021 | 15u14 | Gepost door christian.henn…
De bewoners van Bindkracht
Op 10 en 11 september was er de 24 uur van Bindkracht in Landen. Deze actie bracht exact 65.544 euro op. Om de mensen die deelnamen maakte de vzw een leuke bedankingsfilm. Tegelijk werden ook een nieuwe peter en meter van de actie aangekondigd.

VZW Bindkracht is gevestigd in Landen en biedt een huis aan met woon- en zorgomgeving aan mensen met een verstandelijke of fysieke beperking.  De nieuwe meter en peter zijn Martine Tanghe en Bart Schols. Zij vervoegen de ploeg bekende meters en peters :  Kristien Hemmerechts,  Goedele Devroy, Bart Debbaut en Rob Heirbaut.

Lees verder onder de film

Bindkracht

Deze blok bevat inhoud waarvoor je marketing-cookies moet toestaan. Cookie-instellingen aanpassen

 “Een mooie gelegenheid om al onze meters en peters die elke maand een centje overmaken aan Bindkracht oprecht te bedanken. Dankzij jullie trouwe steun kunnen wij onze bewoners, ook diegenen die nog steeds geen zorgbudget mogen ontvangen,  de nodige opvang en begeleiding bieden”, aldus voorzitter Nadia Quintens.

Die 65000 euro zullen daar ook goed besteed worden. Er worden ook al plannen gesmeed voor komende activiteiten, zoals het wintercafé met kerstmarkt op zaterdag 27 november in de Bindkrachtvilla aan de Steenweg op Sint-Truiden 415 in Walshoutem

Lees meer over